1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kat - Katja Animacijski Tim

Dandanes si skorajda več ne predstavljamo dobrega dogodka brez dobre plesne animacije. Animacija plesalk in plesalcev, hostese, promotorke, DJ-i, so danes nepogrešljiv del vsakega dogodka. KAT - Katja Animacijski Tim odlikujejo dolgoletne izkušnje, zadovoljstvo njihovih naročnikov, profesionalnost in pozitivna energija.

Privlačne plesalke, ki vzbujajo pozornost v skrbno izbranih outfitih, pritegnejo tako moške kot ženske poglede. Publiko očarajo s svojim naravnim plesnim talentom, ko med plesom improvizirajo tako, kot čutijo glasbo, na način, kot ga zapoveduje ritem.

Animatorke z več kot desetletnimi izkuš¡njami se lahko pohvalijo s sodelovanjem na mnogih velikih dogodkih doma in v tujini, predvsem pa z ustvarjanjem lastnih eventov v zadnjih šestih letih delovanja pod imenom KAT - Katja animacijski tim, s čimer so popolnoma spremenile pogled na klasično plesno animacijo in dodale prepotrebno svežino v Sloveniji s popolnoma drugačnim stilom in bogato ponudbo. Pod vodstvom plesalke Katje Repnik delujejo kot tim v pravem pomenu besede. To je moč opaziti vsakič med njihovimi plesnimi nastopi, ko na odru zažari njihova medsebojna povezanost in ustvarjanje stika s publiko, katera jim daje le še dodatni zagon in energijo. Svojo timsko povezanost pa še posebej dobro izkažejo, ko vsakič ustvarijo nekaj novega, nekaj edinstvenega, česar pri nas ni še nihče prej. KAT`s shows, kot so Police, Fetish, Coyote Ugly, Body shot, Car wash, Bodypainting in mnogi drugi uspešni šovi so potrditev, da nekaj delajo prav, da stvarem pristopajo z edinstvenim pogledom. Plesalke, ki vedo kako se stvarem streže, poskrbijo, da z združitvijo vaših želja in njihovih idej skupaj ustvarite dogodek poseben in popoln. 

Poleg plesnih animatork KAT - Katja animacijski tim sestavljajo še moški plesni animatorji, ki poleg plesne animacije ponujajo tudi vedno bolj priljubljeno moško strežbo zgoraj brez, s čimer vsakič znova navdušujejo žensko publiko, kjerkoli se pojavijo. Tukaj so še KAT hostese, ki prav tako sledijo KAT trendu drugačnosti in privlačnosti, zaradi česar se močno razlikujejo od večine hostes, ki smo jih sicer vajeni.

Vir: www.pardon.si
V.D., Foto: Tibor Golob
Naša spletna stran uporablja piškotke. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju kakovostnejših storitev. Več o njih si lahko preberete Tukaj.

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.